logo controlcarriere.nl

RSM

Diakenhuisweg 11
2033 AP
Haarlem

023-5300400
www.rsm.global/netherlands


Actief in

RSM is een gerenommeerde accountants- en belastingadviesorganisatie, met tien vestigingen in Nederland.

Medewerkers
Circa 225
Profiel

RSM is een gerenommeerde accountants- en belastingadviesorganisatie, met tien vestigingen in Nederland. Door onze diepgaande expertise op het gebied van accountancy, belastingadvies en advisering op financieel-economisch en strategisch gebied kunnen wij onze cliënten optimaal adviseren. Samen met meer dan 760 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties van de wereld.

Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. Zij staan elke dag klaar voor cliënten. Met veel enthousiasme, betrokkenheid en creatief vermogen worden cliënten op maximale wijze ontzorgd. Het feit dat geen dag hetzelfde is, zorgt voor een afwisselende en uitdagende werkomgeving. Daarnaast is er genoeg ruimte voor persoonlijke groei. Dankzij een breed scala aan uitdagingen en opleidingen, worden de kwaliteiten van onze medewerkers namelijk voortdurend verder ontwikkeld.

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt RSM je de nodige uitdagingen. Door het aanbieden van interne en externe opleidingen, stimuleren wij je persoonlijke ontwikkeling om jou te laten uitgroeien tot allround professional. Als je op zoek bent naar een no-nonsense organisatie met dito collega’s, waar je jezelf kunt ontwikkelen als persoon en financieel professional, dan zul je je bij RSM snel op je plaats voelen.

Vestigingen

In Nederland werken drie accountants- en belastingadvieskantoren samen, die RSM Nederland vertegenwoordigen in de plaatsen Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Heerlen, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Utrecht en Venlo.