logo controlcarriere.nl

N.V. Nuon Energy

Spaklerweg 20
1096 BA
Amsterdam
www.nuon.com


Actief in

Nuon is actief in de opwek, marketing, verkoop en distributie van elektriciteit, gas en warmte en daarmee samenhangende producten en diensten.

Medewerkers
Circa 9.440
Structuur

N.V. Nuon is houdstermaatschappij van de Nuon-groep, waartoe o.a. ook behoren Nuon Retail B.V., n.v. Nuon Energie, n.v. Nuon Customer Care Center, N.V. Nuon Business, N.V. NUON Energielevering en n.v. Nuon Warmte.

Profiel

Werken bij Nuon/Vattenfall betekent werken met mensen die jou inspireren en uitdagen. In een omgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Waar ruimte is voor ambitie, ontwikkeling en groei. En waar diversiteit, inclusie en gelijke kansen voor iedereen voorop staan.

Samenwerken aan de toekomst

Nuon is onderdeel van Vattenfall, een van de grootste elektriciteitsproducenten en de grootste warmteproducent van Europa. Naast Nederland zijn onze 20.000 collega’s actief in Zweden, Duitsland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Finland en sinds kort ook in Frankrijk.

Samen werken we aan onze ambitie om binnen een generatie een fossielvrij leven mogelijk  te maken. Denk aan de mogelijkheden om ons transport te elektrificeren, oplossingen voor duurzame koude en warmte voor gebouwen en huizen, maar ook aan partnerships met steden en gemeenten die willen verduurzamen.

Daarnaast investeren we in duurzame energiebronnen als zon en wind en werken we aan oplossingen voor consumenten en bedrijven om zelf duurzame energie op te wekken.