vergrootglas
Vacatures voor Controllers
Solveig Menard Galli

´Voel passie voor je werk´

Interview met Solveig Menard Galli - Finance Directeur HEINEKEN

Mijn loopbaan ben ik begonnen bij PAGO, een Oostenrijkse frisdrankenonderneming, onderdeel van Brau Union. In 2003 heeft HEINEKEN Brau Union overgenomen en ben ik in dienst gekomen van HEINEKEN. Ik ben Oostenrijkse van origine en sinds 2011 werkzaam voor HEINEKEN in Nederland. Tijdens de overname had ik grote verwachtingen van HEINEKEN en met name de cultuur heeft mij positief verrast. Brau Union was vrij traditioneel en HEINEKEN bleek internationaal en open minded.

In mijn loopbaan heb ik binnen verschillende vakgebieden van Finance gewerkt, in zowel specialistische als managementrollen. HEINEKEN bood veel doorgroeimogelijkheden en in 2008 ben ik gestart als Business Control Director binnen HEINEKEN NV. Op internationaal niveau was ik verantwoordelijk voor de analyse en interpretatie van cijfers ter voorbereiding op investeringen en besluiten van de Raad van Bestuur. Sinds november 2011 ben ik Financieel Directeur van HEINEKEN Nederland. Nederland is samen met bijvoorbeeld Mexico en Nigeria een van de grotere bedrijfsonderdelen van HEINEKEN. Nederland heeft een sterke marktpositie en is marktleider, maar heeft ook te maken met een dalende bierconsumptie in een tijd van recessie. Met een grote commerciële en productieorganisatie betekent dit voor een finance rol veel complexiteit. Dit vereist goede rapportages om financiële issues duidelijk te maken. Ik waardeer daarom des te meer mijn medewerkers, die continu hun best doen en enthousiast zijn om zaken nog beter te doen. Ondanks dat hier vaak hard gewerkt wordt, is er ook tijd voor een grap. Ik voel gewoon de energie bij collega's wanneer ze vertellen over hun baan en HEINEKEN.

Lees meer

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 21-7-2014
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Controlcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp