vergrootglas
Vacatures voor Controllers
Ayse Keskin

De uitdagingen waar KPN voor staat, zijn groot.

Interview met Ayse Keskin - Director Business Control Marketing & Sales Consumer Mobile & Residential KPN

De uitdagingen waar KPN voor staat, zijn groot. De telecommarkt is enorm in beweging. Het communicatiegedrag van klanten is veranderd en internet-spelers (denk aan WhatsApp, Twitter en Netflix) winnen steeds meer terrein. Tegelijkertijd zijn er ook veel groeikansen zoals complete oplossing voor consumenten (de combinatie van internet, digitale televisie, vaste en mobiele telefonie) evenals de markt voor mobiel internet met 4G. In deze turbulente en concurrerende markt biedt KPN communicatiediensten aan die eenvoudig, betrouwbaar en vernieuwend zijn. 

´Dat maakt de uitdaging waar we voor staan des te groter´, opent Ayse Keskin het gesprek. Zij is Director Business Control Marketing & Sales. ´Hoe speel je in op de ontwikkelingen in de markt en keer je de trend van afnemende omzetten. In dat proces ondersteunen wij het MT met analyses en denken we proactief mee. Onze rol is daarmee verschoven naar business partner die meedenkt over de strategie en marktbewerking. Onze primaire verantwoordelijkheid ligt in het vooruitkijken en meesturen met het management.´ 

Best in Finance
´In de afgelopen jaren hebben we de kans gekregen naar die rol toe te groeien´, vervolgt Ayse. ´In 2007 ging het Best in Finance-programma van start met als doel de financiële functie effectiever te organiseren om meer toegevoegde waarde voor de business te realiseren. Daaardoor heeft een herschikking van de financiële rollen plaatsgevonden. Waar vroeger Accounting, Financial control en Business control door elkaar heen liepen is een strakkere scheiding gerealiseerd. De Financial Controller heeft de regie op de financiële processen en helpt ons met analyses en adviezen. Samen maken we de vertaalslag naar de business. 

Best in Finance is een succes. De specialisatie in 3 verschillende rollen heeft kwaliteit in de hand gewerkt. Mensen voelen zich beter op hun plek en vanuit de markt hebben we top-talent weten aan te trekken. Het programma heeft door de jaren heen ook een diepere lading gekregen. Best in Finance staat nu voor de cultuur binnen de Finance discipline; voor de gedrevenheid om de prestaties almaar te willen verbeteren. 

Verandering als enige zekerheid
Die gedrevenheid is ook hard nodig want de telecommarkt staat garant voor permanente dynamiek. De veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op. In reactie hierop is onze organisatie voortdurend in beweging. Dat biedt weer heel veel kansen! Is dat een omgeving waarin je goed aardt, ben je sterk analytisch en weet je op basis daarvan de business op scherp te zetten en de meningsvorming optimaal te faciliteren, dan kom ik graag met je in gesprek. 

Ga naar de vacature Business Controller Sales Consumer Mobile

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 14-5-2014
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Controlcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp